Draagmuur verwijderen in Tholen

In Tholen hebben we een draagmuur verwijderd en hiervoor een stalen constructie inclusief onderslagbalk geplaatst ter ondersteuning.

Introductie

Voor dit project in Tholen hebben we met succes een draagmuur verwijderd en een stalen constructie inclusief een onderslagbalk geplaatst ter ondersteuning. Dankzij onze expertise op het gebied van sloopwerkzaamheden en constructieve aanpassingen hebben we de verwachtingen van onze klant ruim overtroffen. Hieronder delen we graag meer details over dit project.

Image link
Image link

Projectomschrijving

Onze opdracht in Tholen bestond uit het zorgvuldig verwijderen van een draagmuur en het plaatsen van een stalen constructie met een onderslagbalk, als onderdeel van een renovatieproject. We hebben nauwkeurig de benodigde afmetingen bepaald en de constructie volgens de hoogste kwaliteitsnormen geplaatst. Ons ervaren team werkte met precisie en zorgvuldigheid, waarbij we schade aan omliggende structuren hebben weten te voorkomen. Het werk werd efficiënt uitgevoerd, geheel volgens de afgesproken planning, zodat het bouwproces zonder vertragingen kon doorgaan.

Image link

Klantrecensie

"Draagmuur laten weghalen door Dirk zijn team. Fijne communicatie en harde werkers. Alles netjes verwijdert, staal er in gezet en alles bezem schoon opgeleverd. We zijn er erg blij mee. Ik zou dit bedrijf dan ook super aanbevelen!!"

Vakkundig
Betrouwbaar
Klantgericht
Deskundig

Resultaten en trots

Het eindresultaat in Tholen was een constructie die perfect aansloot op het bouwontwerp. We zijn trots op het feit dat we opnieuw een succesvolle opdracht hebben afgerond en dat onze klant zeer tevreden is met het resultaat. Dit project onderstreept onze deskundigheid in het verwijderen van draagmuren en het plaatsen van constructieve elementen, inclusief onderslagbalken. We blijven streven naar 100% klanttevredenheid in al onze projecten en kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer uitdagende projecten aan te pakken.

Image link

Ook uw draagmuur laten verwijderen?

Bij ons bent u aan het juiste adres om uw draagmuur te laten verwijderen door professionals.